AFFALDSSHOP

Effektivt salg af affaldsrelaterede produkter er årsagen til, at vi har udviklet AffaldsShop. 

IMG_1074.jpg
 

 

AffaldsShop er en 'plug-and-play' løsning til salg af affaldsrelaterede produkter baseret på Wordpress og WooCommerce. Løsningen er rettet mod anvendelse af kommuner og renovationsselskaber.

AffaldsShop er i standardversionen sat op til at anvende QuickPay som betalingsgateway. Brugere kan således vælge mellem at betale med Dankort eller MobilePay.

Shoppen leveres som web widget til implementering på eksisterende hjemmeside, men kan også leveres som 'standalone' løsning.

Skal produkter afhentes på genbrugspladsen efter købets gennemførelse, er der lavet et web interface (adgang f.eks. via mobil), som medarbejderne på pladsen bruger til at registrere udleveringen af en købt vare til kunden.

I løsningen leveres udkast til handelsbetingelser samt en standard opsætning med et design, som kan tilpasses efter konkrete ønsker, f.eks. i forhold til fonte og farver.

Produkter

Produkterne, der ønskes af blive solgt, kan oprettes som fysiske produkter eller produkter til download (f.eks et gavekort).

Udover selve produkterne kan her også oprettes kategorier og tags, der begge anvendes til inddeling af produktporteføljen, hvis der er mange produkter.

Implementering

Den konkrete implementering af frontend’en på hjemmesiden aftales på forhånd.

Der er udarbejdet en implementeringsmanual, som er tilgængelig og kan anvendes af IT afdelingen for at implementere løsningen bedst muligt på den eksisterende hjemmeside.

Referencer

Løsningen er udviklet i samarbejde med Renosyd, der har lanceret løsningen i marts 2019.