Kunder

Vores kunder er danske kommuner og renovationsselskaber, der alle har et ønske om at tilbyde borgere og virksomheder relevante, digitale selvbetjeningsløsninger på mobil og web.

Aktuelt arbejder vi bl.a. for disse kunder:

 
Genbrug 24-7_OE web[1].jpg

Kolding Kommune

Kolding Kommune bruger AffaldsApp, som den vigtigste kommunikationskanal overfor kommunens borgere. Udover basisfunktionerne er bl.a. Genbrug 24-7 også en populær del af app'en. Kolding Kommune benytter ligeledes AffaldsCMS til f.eks. sorteringsguide, genbrugspladsoversigt og ekstra sæk, samt en række dynamiske formularer - f.eks. bestilling af storskrald og madaffald.

Sorteringsguide.jpg

Renosyd

Renosyd bruger AffaldsApp med begge kommuner (Odder og Skanderborg) inkluderet. Renosyd benytter ligeledes AffaldsCMS til f.eks. sorteringsguide, genbrugspladsoversigt, miljøstationoversigt og ekstra sæk. Renosyd's innovative tilgang til genbrug og kreative kommunikation understøttes fint af deres digitale services.

.

.

Randers Kommune

Randers Kommune bruger AffaldsApp med integration til Renoweb fra Sweco. Ekstra sæk løsningen med bl.a MobilePay er både inkluderet i app'en og på randers.dk

Y95A4890.jpg

Frederiksberg Kommune

Frederiksberg Kommune bruger AffaldsApp med integration til NetDialog og Infovision fra Orbicon. Løsningen er primært henvendt til kommunens villaer og rækkehuse.  Kommunen benytter ligeledes AffaldsCMS til sorteringsguide, genbrugspladsoversigt og miljøstationoversigt.

Henvendt til viceværterne er der etableret en webshop, hvor sække til madaffald kan bestilles.

revas6.jpg

Revas

Revas (Viborg Kommune) bruger AffaldsApp med integration til Renomatic fra Logimatic. I forsommeren 2018 er app'en for alvor blevet introduceret, og benyttes således af over 20.000 husstande i kommunen.
Ekstra sæk løsningen med bl.a MobilePay er inkluderet i app'en.

Foto: Ejet af Nordfyns Kommune

Foto: Ejet af Nordfyns Kommune

Nordfyns Kommune

Nordfyns Kommune bruger AffaldsApp med integration til Renomatic fra Logimatic. 

Foto: Ejet af Thisted Kommune

Foto: Ejet af Thisted Kommune

Thisted Kommune

Thisted Kommune bruger AffaldsApp med integration til Renomatic fra Logimatic. Ekstra sæk løsningen med bl.a MobilePay er inkluderet i app'en.

I januar 2019 er Genbrug 24-7 løsningen blevet lanceret på Thisted Genbrugscenter.

Foto er fra vidoe om nye affaldsordninger introduceret i 2019

Foto er fra vidoe om nye affaldsordninger introduceret i 2019

Nomi4s

Nomi4s bruger på vegne af de 4 kommuner (Holstebro, Lemvig, Skive og Struer) AffaldsApp med integration til Renomatic fra Logimatic. Løsningen er lanceret i september 2019.

En særlig løsning for Nomi4s er opdelingen af bestillerordninger til haveaffald og storskrald.